Работна среща на международния екип от експерти и изследователи по проект AGREEN се състоя онлайн на 17-ти февруари 2021 г. Featured

18 Февруари 2021 News 401 Views
Rate this item
(0 votes)
 
 

 


 
 

На 17-ти февруари 2021 г. международният екип от подбрани експерти и изследователи проведе съвместна работна среща, която имаше за цел да съгласува усилията на партньорските организации и екипи, които осъществяват проучването относно приложимостта на концепцията за климатоустойчиво земеделие, с маркетинговите специалисти и експертите, които подготвят проекта на стратегия за брандиране на климатоустойчивата земеделска продукция в Черноморския басейн. Чрез съвместната работа на работните групи беше проследен напредъка по проучването и беше осигурена приемственост и съпоставимост на резултатите с последващото разработване на съвместен бранд за продукти, отгледани чрез климатоустойчиви практики в партньорските държави.

В края на дискусията професионалистите постигнаха съгласие по предложената структура и съдържание на плана за регионален бранд и стратегията за брандиране. 

За повече информация:

гр. Добрич, ул. „България“, №3                                                                                                             

тел.: +359 58 655 626                                                                                                                                                    

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Интернет страница: agreen-project.eu  

Facebook страница: @project.agreen