НАЦИОНАЛНО СЪБИТИЕ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ОСВЕДОМЕНОСТТА БЕШЕ ОРГАНИЗИРАНО ОНЛАЙН В РУМЪНИЯ НА 19-ТИ ДЕКЕМВРИ 2020 Г. Featured

21 Декември 2020 News 1072 Views
Rate this item
(0 votes)
 
 

 


 
 

На 19-ти декември, румънският партньор по проект AGREEN - Университетът Овидиус в Констанца - организира и проведе при изключителен интерес националното събитие за представяне на проекта и концепцията за климатоустойчиво земеделие пред общността.

С подкрепата на Факултета по природни и аграрни науки към Университета Овидиус - Констанца, събитието прерасна в регионална конференция на тема "Интелигентно земеделие в Черноморския басейн - Югоизточна Румъния" като цялото събитие протече онлайн с активното участие на множество представители на целевите групи. Презентация от събитието (на румънски език) можете да намерите по-долу.

Представителите на екипа на проекта в Румъния презентираха целите и предстоящите дейности по проекта. Участниците имаха възможност да научат за последните изследвания и иновации в областта на климатоустойчивото земеделие и да заявят своя интерес към участие в мрежата от професионалисти и изследователи в рамките на практикуващата общност AGREEN.

 

За повече информация:

гр. Добрич, ул. „България“, №3                                                                                                             

тел.: +359 58 655 626                                                                                                                                                    

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Интернет страница: agreen-project.eu  

Facebook страница: @project.agreen