Работна среща на партньорите по проект AGREEN се проведе днес Featured

15 Октомври 2020 News 862 Views
Rate this item
(0 votes)
 
 

 

Днес, на 15 октомври 2020 г., срещата, която имахме с партньорите от консорциума, работещ по проект AGREEN, беше наистина полезна и ползотворна за целия екип. Във фокуса на обсъжданията беше подготовката на междинния доклад по напредъка на проекта, както и други административни и финансови аспекти по управлението и изпълнението на инициативата. В помощ на членовете на консорциума при управлението и отчитането на проекта ще бъде използвана специализирана електронна система, предлагаща множество функционалности, улесняващи мениджмънта на AGREEN.

И въпреки че до момента целия екип на проекта общува изцяло в дигитална среда, поради невъзможността да провеждаме присъствените срещи между партньорите, както са планирани, сме благодарни, че успяхме да изградим един наистина добре интегриран екип и да работим гладко и уверено, като поддържаме постоянна връзка и споделяме наученото.

"Революциите носят сътресения, а сътресенията - възможности."

Ники Верд


Повече за проекта, можете да намерите тук.

Проектът се финансира от Съвместна оперативна програма за трансгранично сътрудничество по Европейски инструмент за съседство „Черноморски басейн 2014-2020“, в рамките на приоритет 1.2 “Увеличаване на трансграничните възможности за търговия и модернизация на селското стопанство и свързаните сектори”.