×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 824

 

„Международен колеж“ ООД (МК ООД) е реномирана институция за обучение на младежи и възрастни. Използва иновативни техники на преподаване и информационни технологии, базирани на установен опит и традиции. МК ООД е водещ доставчик на професионално обучение (ПОО) в секторите на туризма и кулинарията в България, със сериозни познания и опит в разработването на учебни програми, валидирането на умения, разработването на методически насоки и развиването на пътеки за обучение в ПОО и висшето образование, тъй като през годините институцията е обучила над 6000 обучаеми в областта на ресторантьорството, общественото хранене и кулинарните изкуства.

Мисията на „Международен колеж“ ООД е да работи за модернизиране на професионалното образование и обучение за възрастни в България, и да промотира по-задълбоченото разбиране за взаимовръзката между пазара на труда и формалните, неформалните, професионалните, висшите и други форми на образование и обучение.

„Международен колеж“ ООД предлага програми за обучение по 40 професии и 80 специалности в областта на икономиката, информационните технологии, туризма и селското стопанство, както и курсове за начинаещи и напреднали по английски, немски и други чужди езици.

Центърът за професионално обучение към МК ООД е лицензиран през 2004 г. и е пълноправен член на Асоциацията на лицензираните центрове за професионално обучение (АЛЦПО), както и членува в други мрежи в партньорство с над 40 частни и неправителствени организации.

В портфолиото от клиенти на „Международен колеж“ ООД, на които са предоставяни обучения, са: Министерски съвет, Министерство на труда и социалната политика и Държавен фонд „Земеделие“, както и много други институции, банки и частни фирми и лица.

От 2010 г., „Международен колеж“ ООД, е регистриран и в Агенция по заетостта като доставчик на обучения по ключови компетенции за безработни и заети лица по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, схеми „Аз мога“, „Адаптивност“, „Първа работа“, „Аз мога повече“, „Подкрепа за българските предприемачи“ и т.н.

Освен това, Центърът за професионално обучение към „Международен колеж“ ООД е одобрен от Изпълнителната агенция „Морска администрация“ на Република България като една от малкото обучителни институции в страната, имащи право да провеждат обучения за придобиване на международно признат сертификат за професионалната компетентност „Корабен готвач“. 

Адрес

9300 гр. Добрич, ул. "България", № 3

Интернет страница

http://www.mk-edu.eu/

Email

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.